At Least She Has a Pretty Face

Engelstalig leesboek. Leeftijd: middelbare school
pretty-face
De schrijfster van dit boek wil bijdrage leveren aan acceptatie van mensen die geboren zijn met een reuzen CMN of andere ongebruikelijke geboorteafwijkingen, handicaps of misvormingen van welke aard dan ook.

At Least She Has a Pretty Face: Growing up with a Giant Congenital Nevus

Mensen zijn over het algemeen gefascineerd door anderen die anders zijn. ‘Ik leerde al heel vroeg om mededogen te hebben met de problemen van anderen en mijn eigen problemen te accepteren, en later in mijn leven besloot ik ten volle te leven en elke dag te waarderen. Ik leef een heel normaal leven. In feite leef ik een fantastisch leven met veel avonturen waarover ik geschreven heb ik mijn boek.’

Geschreven door Lori Clay-Porter. Uitgave 2019.

Start typing and press Enter to search