Zwemdag

Elkaar ontmoeten en ervaringen delen
zwemdag
Elk jaar organiseert NNN een gezellige dag in een zwembad dat exclusief voor onze leden is afgehuurd. Je kan zwemmen zonder dat iemand opkijkt van een moedervlek.

Zwemdag  19 juni 2021 zwembad De Tweesprong in Roelofarendsveen.

Het bad is van 14.00 tot 16.30 uur voor NNN gereserveerd. Van 12.00 tot 13.30 staat er een lunch klaar. Na afloop is er een drankje met klein hapje (geen avondeten).

Er is toezicht van een badmeester. Voor de allerkleinsten is er een baby-/peuterbadje. Grotere kinderen kunnen zich amuseren met speelmateriaal (matten, banden, glijbaan).

Vanuit het aangrenzende café De Tweesprong is er zicht op het zwembad. In dat café kunnen ook andere gasten aanwezig zijn, maar meestal gaat het slechts om enkele mensen. Het adres van zwembad De Tweesprong is Lucas van Leydenlaan 2, 2371 RW in Roelofarendsveen.

In verband met corona restricties is het onzeker of dit evenement door kan gaan. Toch willen we geïnteresseerden vragen om zich (vrijblijvend) op te geven. Zodra wij definitief horen of het doorgaat, krijg je bericht. Opgeven is mogelijk tot 12 juni 2021.  Volwassene 1


  ManVrouw

  Volwassene 2


  ManVrouw

  Volwassene 3


  ManVrouw

  Volwassene 4


  ManVrouw


  Kind 1


  ManVrouw

  Kind 2


  ManVrouw

  Kind 3


  ManVrouw

  Kind 4


  ManVrouw  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


  Start typing and press Enter to search