Zwemdag

Elkaar ontmoeten en ervaringen delen
zwemdag

Zwemmen met moedervlekken

Geen starende blikken, geen vragen: het zwembad is alleen voor onze leden! Elk jaar organiseert NNN een gezellige dag in een zwembad dat exclusief voor onze leden is afgehuurd.

Onze zwemdagen zijn bedoeld voor onze leden (en directe familie). De dag is bedoeld om samen met plezier te zwemmen, ervaring uit te wisselen en het onderlinge contact te bevorderen. Dit evenement is gratis voor leden. Niet-leden wordt gevraagd lid te worden. Het lidmaatschap kort €25 per jaar en kan elk moment opgezegd worden. Vaak wordt lidmaatschap vergoed door de ziektekosten verzekering.

Zwemdag 12 februari 2023

Op  zondag 12 februari 2023 organiseren wij de NNN zwemdag bij zwembad De Tweesprong in Roelofarendsveen. Van 13.00 tot 14.00 staat er een lunch klaar. van 14.00 tot 16.30 uur is het zwebad gereserveerd voor onze leden. Na afloop is er een drankje met klein hapje (geen avondeten).

Er is toezicht van een badmeester. Voor de allerkleinsten is er een baby-/peuterbadje. Grotere kinderen kunnen zich amuseren met speelmateriaal (matten, banden, glijbaan).

Vanuit het aangrenzende café De Tweesprong is er zicht op het zwembad. In dat café kunnen ook andere gasten aanwezig zijn, maar meestal gaat het slechts om enkele mensen. Het adres van zwembad De Tweesprong is Lucas van Leydenlaan 2, 2371 RW in Roelofarendsveen.

Aanmelden kan uiterlijk zaterdag 4 februari 2023.  Volwassene 1


  ManVrouw

  Volwassene 2


  ManVrouw

  Volwassene 3


  ManVrouw

  Volwassene 4


  ManVrouw


  Kind 1


  ManVrouw

  Kind 2


  ManVrouw

  Kind 3


  ManVrouw

  Kind 4


  ManVrouw  Akkoord Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


  Overzicht zwemdagen

  Start typing and press Enter to search