Vrijwilligers

Profielen van rollen binnen organisatie
vergadering

Onze organisatie heeft geen mensen in dienst en werkt uitsluitend met vrijwilligers (dit geldt ook voor de bestuursleden en medisch adviseurs).

Wij zijn een professionele organisatie en dat impliceert dat onder meer alle vrijwilligersrollen zijn beschreven middels een profiel. Voor de betrokken vrijwilliger is duidelijk wat zijn/haar taken zijn etc. en wij als bestuur kunnen beter de juiste persoon op de juiste plaats krijgen. Uiteraard is plezier en voldoening voor een ieder belangrijk en dat geldt ook binnen onze organisatie.

Onderstaand de profielen welke wij op dit moment hebben opgesteld.

Profielen:

Soms helpen met kleine hand en spandiensten

Wij zijn altijd blij met vrijwilligers die kleine hand en spandiensten willen doen. Voor de volgende taken zoeken wij vrijwilligers:

 • Aanwezigheid multidisciplinaire moedervlekken poli’s: bij zowel het Erasmus als het AMC worden gemiddeld 10x per jaar multidisciplinaire moedervlekken poli’s georganiseerd. Nevus Netwerk Nederland mag daarbij aanwezig zijn. Bezoekers van de poli’s zien het vaak als een enorme meerwaarde dat onze organisatie aanwezig is. Zij lopen graag naar binnen om even te praten. Wij zijn laagdrempelig benaderbaar, zorgen voor wat lekkers en delen informatie materiaal. Voor dit werk zoeken we vrijwilligers die één of een paar keer mee willen gaan.
 • Meehelpen bij een evenement: te denken valt aan gasten ontvangen, foto’s maken, een spelactiviteit organiseren (bijvoorbeeld bij de zwemdag of familiedag).
 • Je verhaal delen op de website: jouw ervaringen kunnen een ander helpen! Schrijf eens over je ervaring en deel het op de website. Dit kan in het open gedeelte, maar ook in het gesloten gedeelte.

Heb je interesse? Meld je aan via onderstaand contactformulier. Zet in het onderwerp waarmee je zou willen helpen.


   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


  Start typing and press Enter to search

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

  Dit zal sluiten in 0 seconden