Eenmalige donatie

Registratie als donateur
donatie

Steun ons en doneer

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen met CMN, het verbeteren van de (medische) zorg en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee? Doe dan een donatie. CMN is een zeldzame huid aandoening, waardoor de kwaliteit van het leven van de patiënten niet optimaal is. Wij willen alle informatie rond vasculaire malformaties beschikbaar maken voor iedereen. Dit kunnen we niet zonder duurzame steun van onze donateurs. Met jouw steun doen zetten we ons in om  het leven van mensen met CMN en hun naasten te verbeteren. Wij zorgen we dat iedereen die met deze aandoening te maken krijgt ons kan vinden. Wij delen vervolgens onze informatie en bieden een community waar patiënten en hun families elkaar kunnen ontmoeten.

Waarom moet ik donateur worden?

Er zijn nog zoveel vragen rond CMN, maar het feit blijft dat iemand met de aandoening enorme impact heeft op het leven van henzelf en hun familie. De complicaties kunnen uiteen lopen van cosmetisch tot en met dodelijk. Wij zijn er voor hen en ondersteunen waar nodig.

Met jouw bijdrage kunnen we ons verder blijven ontwikkelen en kunnen we de kwaliteit van het leven van de patiënten verbeteren. We zorgen voor een community waar families steun van elkaar kunnen vinden en de juiste route voor medisch advies kunnen vinden.

Wat maakt mijn donatie mogelijk?

  • Het ondersteunen van onze patiënten en hun families.
    Ons belangrijkste speerpunt is het ondersteunen van patiënten en hun families. Wij organiseren daarvoor verschillende activiteiten voor onze leden. Op de jaarlijkse internationale familiedag kunnen families elkaar ontmoeten. Ook organiseren we conferenties om informatie te delen en families met elkaar in contact te brengen.
  • Het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar CMN.
    We zorgen dat er medisch/genetisch onderzoek wordt gedaan naar CMN en houden daarvoor wereldwijd contact. Hierdoor komen we steeds meer te weten en hopen we patiënten van nog beter medisch advies te kunnen voorzien.
  • Het beschikbaar stellen van informatie over CMN.
    We zijn continu bezig om informatie rond de malformaties goed te verspreiden. We ontwikkelen informatiemateriaal voor patiënten, hun families, medisch specialisten en huisartsen in verschillende talen. Ook blijven we investeren in onze vindbaarheid.
  • Het verbeteren van (medische) zorg. Door samen te werken en mee te denken met medici en onderzoekers kijken we hoe de omgang met en behandeling van CMN verbeterd kan worden.

Vul onderstaand formulier in om te doneren aan Nevus Netwerk Nederland

Bedrag

Jouw gegevens zijn veilig

Wij verwerken jouw gegevens volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Wil jij jouw donatie opzeggen of aanpassen? Dat kan eenvoudig door contact met ons op te nemen

Start typing and press Enter to search

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Dit zal sluiten in 0 seconden