Ronald McDonald vakantiehuizen

Een uniek aanbod voor gezinnen
rmkf-vakantiehuizen-logo-def_rgb_gele-wimpel
Als je kind chronisch ziek is, dan wil je als ouder de beste zorg bieden. Maar er komt nog zoveel meer bij kijken. Dit vraagt vaak veel van jou en je gezin. Spanning, zorgen, vermoeidheid en soms ook onbegrip. Misschien voelt het alsof je geleefd wordt of langs elkaar heen leeft? Dan is het fijn om even uit jullie dagelijkse situatie te stappen en op te laden. In de (aangepaste) vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds kom je weer tot elkaar en maak je de mooiste herinneringen.

Vakantie als houvast

Met een onbezorgde vakantie in het vooruitzicht geef je jezelf en je gezin een stukje houvast. In een Ronald McDonald vakantiehuis kunnen jullie echt even op adem komen. Ook na een periode van intensieve zorg of behandelingen kom je hier helemaal bij. Een weekendje weg geeft je al de veerkracht om er thuis weer tegenaan te kunnen.

Geruststellende gastvrijheid

Gasten ervaren hun verblijf vaak als een warm bad. ‘Dit hadden we veel eerder moeten doen’, is een veelgehoorde opmerking hier. In de vakantiehuizen passen ze zich dan ook graag aan jou en je kind aan:

  • Sfeervolle (aangepaste) appartementen, hulpmiddelen op aanvraag.
  • Algemene ruimtes waar je geheel vrijblijvend andere gezinnen kunt ontmoeten.
  • Lager tempo: niks hoeft, maar er is genoeg te beleven (ook voor broertjes en zusjes).
  • Met gastenkamers voor jullie mantelzorger of (eigen of lokale) zorghulp.

Hier kunnen jullie helemaal jezelf zijn, wat je situatie ook is.

Zacht prijsje, onbetaalbare herinneringen

Omdat zorg al duur genoeg is, helpen sponsors, donateurs en vrijwilligers de overnachtingsprijs laag te houden. In het laagseizoen betaal je € 35 per appartement per nacht (o.b.v. logies). Verblijf in het hoogseizoen bedraagt € 50 per nacht. Er geldt dan een reserveringsbeleid om iedereen de kans te geven om te komen.

Welkom, ongeacht ziekte of beperking

Alle zorg intensieve kinderen t/m 25 jaar zijn hier welkom. Ongeacht ziekte, syndroom of aandoening. En ongeacht lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking.

Meer weten?

Op de website ontdek je de drie unieke Ronald McDonald vakantiehuizen: de Hoeve (Friesland), het Boshuus (Veluwe) en de Kindervallei (Limburg). De gastvrije vakantieteams en hun vrijwilligers kijken uit naar jullie komst.

www.ronaldmcdonaldvakantie.nl – Keeping families close

PS. De informatie op onze website is in het Nederlands, maar als je rechtstreeks contact opneemt met een vakantiehuis, staan ze je graag in het Engels te woord.

Hoeve: info@ronaldmcdonaldhoeve.nl, +31 – 512 – 38 05 55.
Boshuus: arnhem@ronaldmcdonaldhuis.nl, +31 – 26 – 352 52 0.
Kindervallei: secretariaat@kindervallei.nl, +31 – 43 – 604 92 50.

Start typing and press Enter to search

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Dit zal sluiten in 0 seconden