Spreekbeurt

Vertellen over CMN op school
spreekbeurt
Voor een kind met een aandoening is het fijn als klasgenoten goed op de hoogte zijn. Hoe meer de klasgenoten weten hoe het echt zit, hoe beter ze er begrip voor kunnen opbrengen. Een spreekbeurt kan daarbij helpen.

Spreekbeurt basisschool

Hier vind je een download pakket voor een spreekbeurt. Het is beslist geen complete spreekbeurt, de bedoeling is dat je met deze informatie zelf een spreekbeurt samen kunt stellen.

Je hoeft niet alles te gebruiken als je dat niet wilt. Je kunt er bijvoorbeeld nog aan toe voegen wat je zelf van je reuzenmoedervlek vindt of hoe mensen er op reageren. Ook is een tekening bijgevoegd waarop je zelf in kunt kleuren of aan kunt geven waar jouw moedervlek zich bevindt.

Spreekbeurtpakket CMN. April 2008

Weet wat ik heb?

Vertel snel en makkelijk het verhaal van jouw aandoening. De website ‘Weet wat ik heb’ bevat informatie voor kinderen, ouders en leerkrachten als je iets wil vertellen of juist wilt weten over een aandoening. NNN heeft meegewerkt aan het project en op deze website informatie over de aandoening CMN op gezet.

Via de pagina ‘voor kinderen’ kom je op de pagina over de betreffende aandoening. Je kunt hieronder ook een handige pdf downloaden met de belangrijkste info op een rijtje.

Start typing and press Enter to search

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Dit zal sluiten in 0 seconden