Onze infrastructuur

Onze ICT infrastructuur
data

Nieuwe Privacyregeling Algemene Verordening Gegevensbescherming

Onze Informatie en Communicatie Technologie infrastructuur is zo ontworpen dat deze voldoet aan de strenge eisen van de Europese eisen op het gebied van de privacy wetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Daarnaast zijn wij wettelijk verplicht onder meer financiële gegevens tenminste 7 jaar te bewaren (fiscale wetgeving en eisen Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport).

Onze website is operationeel op servers in Nederland dus binnen de Europese Economische Ruimte. Dit is een harde eis vanuit de AVG. Wij mogen geen persoonsgegevens opslaan op servers welke zijn gesitueerd in bijvoorbeeld de USA.
USA privacy shield

Onze computers zijn beveiligd op verschillende manieren. Van alle gegevens worden reserve kopieën gemaakt en deze worden ook op verschillende locaties (versleuteld) bewaard.

Wij hebben met alle leveranciers die iets te maken hebben met website, financiële administratie, etc. Verwerkersovereenkomsten in het kader van de AVG.

Wij gebruiken Virtual Private Netwerk technologie (VPN, een tunnel via Internet) wanneer wij buiten onze vaste locaties toegang willen hebben tot gegevens die zijn opgeslagen binnen onze infrastructuur.

Voor het verzenden van vertrouwelijke gegevens gebruiken wij beveiligde email die van begin tot einde is versleuteld. Hiervoor gebruiken wij Zivver.

Start typing and press Enter to search

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Dit zal sluiten in 0 seconden