Buddy

Persoonlijke ondersteuning
buddy2023
Als ouder van een kindje met aangeboren moedervlekken kan er heel wat op je af komen aan medische informatie en reacties uit de omgeving. Het kan fijn zijn om contact te hebben met iemand die dit ook heeft meegemaakt. Een maatje, een buddy, om jouw ervaring mee te delen.

Met een buddy sta je er niet alleen voor

NNN heeft getrainde buddy’s. Dit zijn leden met ervaring met aangeboren moedervlekken. Wil je ook contact met een buddy? Verder lezen…

Buddy

Persoonlijke ondersteuning
buddy2023

Je hebt net een kindje gekregen met een aangeboren moedervlek. Je had je kraamtijd anders voorgesteld en zoekt naar informatie en ervaringen. Je besluit een moedervlek te laten verwijderen, maar hoe is het om mee te maken? Je krijgt te maken met (neurologische) complicaties en voelt je eenzaam. Zijn er meer mensen die dit meegemaakt hebben?

Persoonlijk contact met een buddy

Hierboven een paar voorbeelden waarin persoonlijk contact met een buddy een grote steun zijn. Onze buddy’s hebben vergelijkbare ervaringen zoals jij. Daardoor begrijpen zij je gevoelens en weten wat je doormaakt. Het contact met een buddy is persoonlijk. Dit kan telefonisch, via videobellen of door met elkaar af te spreken. Je krijgt alle ruimte om te bespreken wat er op dat moment bij jou leeft. Ze luisteren naar jouw ervaring en staan je bij. Al onze buddy’s hebben een training gevolgd. Het enige wat buddy’s niet doen is medische adviezen geven.

Ervaring

Onze buddy’s hebben een grote verscheidenheid aan ervaringen zoals bijvoorbeeld:

 • Zij hebben zelf een aangeboren moedervlek of zijn ouder van een kind met een aangeboren moedervlek
 • Persoonlijke ervaring met verwijderen
 • Persoonlijke ervaring met de keuze om niet te verwijderen
 • Ervaring als ouder van een kindje die een verwijder traject ondergaat
 • Ervaring met neurologische complicaties
 • Ervaring met opname(s) in ziekenhuizen
 • Ervaring met het omgaan met een ander uiterlijk

Aanvraag buddy

Met het onderstaande formulier doe je een aanvraag voor begeleiding van een buddy. Naar aanleiding van jouw aanvraag zoeken wij een buddy die het beste bij jou past. Het veld ‘woonplaats’ is optioneel. Mocht je op een gegeven moment misschien een keer af willen spreken, dan kunnen wij bij de aanvraag rekening houden met de afstand.


   Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


  Start typing and press Enter to search