Jubileum tijdschrift

2022 25 jaar NNN
jubtijdschrift22
Het jubileum tijdschrift is uit! 25 jaar NNN 25 jaar ervaring. Met hart voor iedereen met aangeboren moedervlekken! Emily staat op de cover. Yvonne, moeder van Emily, schrijft een bericht.

Wat is ze trots, Emily! En wij ouders natuurlijk ook! Ze staat voorop! Voorop de 25 jarige jubileum uitgave van Nevus Netwerk Nederland.

Tijdens het jubileum weekend van Nevus Netwerk Nederland zijn er foto’s gemaakt door een fotograaf van Nevus Netwerk Nederland. Emily wil heel graag poseren voor de camera. Vol zelfvertrouwen zijn er prachtige foto’s gemaakt. Ze straalt en zegt ook: ‘Ik ben mooi zoals ik ben!’

Bij de geboorte van Emily, was het als snel duidelijk dat er iets op haar rug zat waarvan niet meteen duidelijk was wat het was. Een onzekere tijd met veel ziekenhuisbezoeken volgde. De diagnose kwam. Emily is geboren met een reuzenmoedervlek (Congenitale Melanocytaire Naevi). Bij haar geboorte was de moedervlek rond de 7cm. Inmiddels is hij met haar meegegroeid en nu rond de 14cm. We staan onder controle in het UMCG- dermatologie.

Ook als moeder was het soms heel lastig. Er komen steeds vragen en dan denk je soms: ‘misschien hou ik haar shirtje maar aan’. Die tijd ligt al geruime tijd achter ons!

Nevus Netwerk Nederland is voor ons heel belangrijk. Een soort familie. Bij de eerste bijeenkomst/ontmoeting kwamen we in een warm bad terecht. En dat is nog steeds zo. Onderling informatie en verhalen delen. Ook via de sociale media platformen. Zeer waardevol!

Het tijdschrift is via het contactformulier bij NNN te krijgen.

Start typing and press Enter to search