Gepersonaliseerde poppen

Een pop met congenitale naevi
pop-nevus-aissaha-nevus-3c
Coloured Goodies is de allereerste poppenwinkel in Nederland waar poppen verkocht worden in alle kleuren en eventueel met unieke zichtbare aandoening. Aandoeningen  waaronder aangeboren moedervlekken, wijnvlekken, vitiligo, albinisme, schisis of het Down-syndroom. De eigenaresse wil graag dat ieder kind een pop kan hebben waarmee hij/zij zich kan identificeren.

Een pop met congenitale naevi

Coloured Goodies bestaat sinds 2006. In 2011 ging Ellen Brudet, de eigenaresse, de markt op met haar gekleurde poppen en andere kleurrijke producten. In 2016 kreeg ze haar eigen winkel. Inmiddels wordt de winkel wereldwijd gevonden. Je kan een gepersonaliseerde pop online bestellen door een foto te sturen van het kind met nevus. Je kan uiteraard de winkel ook opzoeken. Bij Coloured Goodies zoeken ze een gelijkende pop en schilderen de nevus zoals die op de foto te zien is. De pop kan zelfde kleren krijgen als het kind zelf. Foto is CJ met pop van Coloured Goodies.

Ellen Brudet heeft op 26 november 2021 een presentatie gegeven op één van onze online bijeenkomst. Klik hier om haar presentatie terug te kijken.

Meer weten?

Coloured Goodies

Van der Pekstraat 75
1031 CT Amsterdam

Dinsdag-zaterdag 10:00-17:00

Tel – 085- 0603031

e-mail: info@colouredgoodies.nl

Start typing and press Enter to search

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

This will close in 0 seconds