Kwaliteit van leven

Onderzoek middels interviews van Amsterdam UMC (AMC)
flyer-cmn-kl
Op de afdeling Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie en Dermatologie van het Amsterdam UMC (AMC) doen wij onderzoek naar Congenitale Melanocytaire Naevi. Met deze brief willen wij u vragen deel te nemen aan ons onderzoek door uw mening te geven over enkele vragenlijsten.

Wat onderzoeken wij?

Wij willen zorgen dat de kwaliteit van leven van kinderen en volwassenen met een aangeboren moedervlek, ook wel ‘Congenitale Melanocytaire Naevi’ (CMN) genoemd, goed in kaart gebracht wordt. Op het moment worden er verschillende vragenlijsten in de zorg gebruikt om de kwaliteit van leven bij patiënten met CMN te meten. Door middel van een interview willen wij uw mening te weten komen over deze verschillende vragenlijsten. Mogelijk kunnen wij met deze informatie beter inspelen op de behoeftes en problemen in het leven van patiënten met CMN.

Wat betekent dit voor u?

Als u akkoord gaat met het meedoen aan dit onderzoek, zullen we u uitnodigen om u telefonisch te interviewen. Voorafgaand sturen we u de vragenlijsten per mail op. Vanzelfsprekend zullen wij de informatie als uiterst vertrouwelijk behandelen. De gegevens zullen anoniem bewaard worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het onderzoek en/of meer informatie hierover willen, kunt u contact opnemen door te mailen naar a.l.widdershoven@amsterdamumc.nl.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
A.L. Widdershoven
A.C. Fledderus Prof.
Dr. A. Wolkerstorfer
Prof. Dr. P.I. Spuls Prof.
Dr. Oren Lapid
Prof. Dr. C.M.A.M. van der Horst

Start typing and press Enter to search