Zwemdag & jongerendag

Elkaar ontmoeten en ervaringen delen
zwemdag
Voor het eerst in 2024 wordt dit evenement uitgebreid met een parallel evenement. Naast de traditionele jaarlijkse zwemdag is er gelijktijdig een nieuw evenement speciaal voor jongeren van 16 tot 30 jaar: samen skiën in Snow World Zoetermeer.

De zwemdag en het ski evenement voor jongeren is bedoeld voor onze leden (en directe familie). De dag is bedoeld om samen met plezier te zwemmen, ervaring uit te wisselen en het onderlinge contact te bevorderen. Voortaan kunnen jongeren elkaar ontmoeten met een ander sportieve activiteit die ook bedoeld is om het onderlinge contact te bevorderen. Dit evenement is gratis voor leden. Niet-leden wordt gevraagd lid te worden. Het lidmaatschap kort €25 per jaar en kan elk moment opgezegd worden. Vaak wordt lidmaatschap vergoed door de ziektekosten verzekering.

Zwemmen met moedervlekken

Geen starende blikken, geen vragen: het zwembad is alleen voor onze leden! Elk jaar organiseert NNN een gezellige dag in een zwembad dat exclusief voor onze leden is afgehuurd.

Op  zondag 3 maart 2024 organiseren wij de NNN zwemdag bij zwembad De Tweesprong in Roelofarendsveen. Van 13.00 tot 14.00 staat er een lunch klaar. van 14.00 tot 16.30 uur is het zwembad gereserveerd voor onze leden. Na afloop is er een drankje met klein hapje (geen avondeten).

Er is toezicht van een badmeester. Voor de allerkleinsten is er een baby-/peuterbadje. Grotere kinderen kunnen zich amuseren met speelmateriaal (matten, banden, glijbaan).

Vanuit het aangrenzende café De Tweesprong is er zicht op het zwembad. In dat café kunnen ook andere gasten aanwezig zijn, maar meestal gaat het slechts om enkele mensen. Het adres van zwembad De Tweesprong is Lucas van Leydenlaan 2, 2371 RW in Roelofarendsveen.

snowworldkl

Sneeuwpret voor jongeren: ons nieuwe SnowWorld Evenement!

We nodigen jullie uit voor een dag vol winterpret bij SnowWorld!

Ons SnowWorld-evenement is meer dan alleen skiën en snowboarden. Het is een kans om samen te komen, ervaringen te delen en het onderlinge contact te versterken, allemaal in een veilige en gezellige omgeving en dan met de focus op jongeren (16 t/m 30 jaar). Deze dag is helemaal gratis voor onze leden.

Op  zondag 3 maart 2024 verwachten wij je bij Snow World Zoetermeer. Snow World Zoetermeer is bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. Het ligt een half uur rijden van zwembad de Tweesprong. Er kan ook gekeken worden of je met iemand mee kan rijden. Van 13.00 tot 14.00 staat er een lunch klaar. Van 14:00-16:00 kunnen wij gebruik maken van de skibaan. Trek warme kleren aan, NNN zorgt voor een snowboard en/of ski’s. We hopen jullie allemaal te zien voor een dag vol sneeuwplezier en mooie momenten samen!

Aanmelden voor dit evenement kan binnenkort. Houd onze website in de gaten voor het aanmeldformulier en verdere details.

Aanmelden

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column]

Start typing and press Enter to search

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Dit zal sluiten in 0 seconden