Persoonlijke Gezondheids Omgeving

Medische gegevens
copy-of-nieuwsbrief-maart
In een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) kun je je medische gegevens van verschillende zorgverleners (zoals huisarts, ziekenhuis, apotheek) verzamelen. Daarvoor gebruik je een PGO app. Huid Nederland is met Nevus Netwerk Nederland en andere huidpatiëntenorganisaties het Project ‘PGO Huid in Praktijk’ gestart.

Project PGO Huid in praktijk

Huid Nederland wil stimuleren dat meer huidpatiënten een PGO gaan gebruiken en dat zij meedenken over bijvoorbeeld de inhoud en het gebruiksgemak. NNN heeft aangegeven mee te zullen werken in dit project.

Meedoen

Ben je bekend met een PGO? Heb je zelf ervaring met een PGO? Zou je mee willen doen om een PGO omgeving te willen testen die speciaal ingericht is voor mensen met een huidaandoening? Hiervoor is de app van Ivido gekozen. Met jouw ervaring kan deze nog beter aangepast worden voor mensen met CMN. Meld je dan aan bij Huid Nederland via de onderstaande button. Na jouw aanmelding krijg je een mail met uitleg over de mogelijkheden en stappen om een PGO account te openen bij Ivido. Je kan ook hierover contact opnemen met NNN.

Jouw medewerking aan het project is strikt gescheiden van jouw persoonlijke en medische gegevens via jouw PGO. De medewerkers van het project PGO Huid in Praktijk hebben geen inzage in deze gegevens.

Dit formulier wordt door Ivido ook gebruikt voor andere projecten en bevat een aantal vragen.
Wij geven daarom een korte toelichting hoe je een deel daarvan kunt invullen.

 • Ivido werkt samen met HINQ in een aantal proefprojecten aan digitale netwerkzorg waarvoor dit formulier wordt gebruikt. Daarom zie je het mailadres ofni@hinq.nl staan. Voor het project PGO Huid in Praktijk krijg je mails vanuit het domein @ivido.nl
 • ID-check
  Om gegevens van jouw zorgverleners naar de PGO te halen heb je je DigiD gegevens nodig.
  Soms zijn de DigiD gegevens met SMS controle voldoende, maar in de meeste gevallen heb je de DigiD app nodig mét ID-check. Als je die nog niet hebt, kan je dat later doen.
 • Aan welke proef doe je mee:
  Kruis aan: PGO in de praktijk bij huidaandoeningen
 • Mijn zorgverlener heeft mij uitleg gegeven over het doel en de werkwijze van de praktijkproef
  Kruis aan: Nee

Start typing and press Enter to search