Vrijwilligers gezocht

Kleine hand en spandiensten
volunteer-gb8bda4be8_640
Wij zijn een professionele organisatie, werken uitsluitend met vrijwilligers en hebben geen mensen in dienst. Hierbij kunnen wij jouw hulp gebruiken!

Wij zoeken jou!

De organisatie van Nevus Netwerk Nederland kost veel tijd. Door samen taken te verdelen wordt het wat minder intensief voor het bestuur. Hieronder beschrijven we werkzaamheden waarvoor wij vrijwilligers zoeken:

  • Aanwezigheid multidisciplinaire moedervlekken poli’s: bij zowel het Erasmus als het AMC worden gemiddeld 10x per jaar multidisciplinaire moedervlekken poli’s georganiseerd. Nevus Netwerk Nederland mag daarbij aanwezig zijn. Bezoekers van de poli’s zien het vaak als een enorme meerwaarde dat onze organisatie aanwezig is. Zij lopen graag naar binnen om even te praten. Wij zijn laagdrempelig benaderbaar, zorgen voor wat lekkers en delen informatie materiaal. Voor dit werk zoeken we vrijwilligers die één of een paar keer mee willen gaan.
  • Meehelpen bij een evenement: te denken valt aan gasten ontvangen, foto’s maken, een spelactiviteit organiseren (bijvoorbeeld bij de zwemdag of familiedag).
  • Je verhaal delen op de website: jouw ervaringen kunnen een ander helpen! Schrijf eens over je ervaring en deel het op de website. Dit kan in het open gedeelte, maar ook in het gesloten gedeelte.

Meer lezen of jezelf opgeven…

Start typing and press Enter to search