Gepersonaliseerde poppen

Een pop om je mee te identificeren
pop-nevus-aissaha-nevus-3c
Coloured Goodies is de allereerste poppenwinkel in Nederland waar poppen verkocht worden in alle kleuren en eventueel met unieke zichtbare aandoening.

Bijzondere poppen

Een pop met vlechten in het haar, een snoezig jurkje kant en klaar…
Bijna is het zover! Hoe bijzonder zijn deze poppen. Het verhaal achter deze poppen en hoe je ze kunt bestellen kun je hier verder lezen…

26 november bij de NNN online meeting vertelt Ellen Brudet over haar missie bij Coloured Goodies. Aanmelden

Gepersonaliseerde poppen

Een pop met moedervlekken
pop-leonore
Colourful Goodies is de allereerste poppenwinkel in Nederland waar poppen verkocht worden in alle kleuren en eventueel met unieke zichtbare aandoening. Aandoeningen  waaronder aangeboren moedervlekken, wijnvlekken, vitiligo, albinisme, schisis of het Down-syndroom. De eigenaresse wil graag dat ieder kind een pop kan hebben waarmee hij/zij zich kan identificeren.

Een pop met moedervlekken

Colourful Goodies bestaat sinds 2006. In 2011 ging Ellen Brudet, de eigenaresse, de markt op met haar gekleurde poppen en andere kleurrijke producten. In 2016 kreeg ze haar eigen winkel. Inmiddels wordt de winkel wereldwijd gevonden. Je kan een gepersonaliseerde pop bestellen door een foto te sturen van jouw kind met aangeboren moedervlekken. Je kan uiteraard de winkel ook opzoeken. Bij Colourful Goodies zoeken ze een pop die op het kind lijkt en schilderen de moedervlekken zoals ze bij het kind. De pop kan dezelfde kleren krijgen als het kind zelf.

Ellen Brudet heeft op 26 november 2021 een presentatie gegeven op één van onze online bijeenkomst.

Meer weten?

Colourful Goodies

Van der Pekstraat 75
1031 CT Amsterdam

Dinsdag-zaterdag 10:00-17:00

Tel – 085- 0603031

e-mail:  info@colourfulgoodies.nl

Start typing and press Enter to search