Nieuw bestuur 2024

December 2023 – Januari 2024
nieuw-bestuur-2024
Vanaf 2024 krijgt Nevus Netwerk Nederland een bestuurswisseling. Hier zijn de veranderingen:

Bestuurswisseling

Afscheid van Alie Juffer-Termaat: We nemen afscheid van Alie Juffer-Termaat, die besloten heeft het bestuur te verlaten. Haar toewijding en bijdragen gedurende de afgelopen drie jaar hebben een onschatbare waarde gehad. Hoewel ze niet langer een bestuursfunctie zal bekleden, blijft Alie betrokken als vrijwilliger. Wij danken haar hartelijk en wensen haar niets dan het allerbeste in de toekomst.

Nieuwe Secretaris: Emile Petiet Wij verwelkomen Emile Petiet als onze nieuwe secretaris. Samen met Marianne is hij de trotse ouder van Leonore, de meest charmante peuter ooit. Leonore is drager van CMN. We kijken uit naar Emile’s bijdrage aan ons team!

Ontmoet Quinten de Vries: Onze Communicatie & PR Expert. Quinten, een toerisme bachelor student in Breda, sluit zich aan bij ons als specialist in communicatie en PR. Zijn motivatie komt voort uit persoonlijke ervaring, met een oudere broer die in 2012 aan de neurologische complicaties van CMN is overleden. Quinten is vastbesloten om zijn expertise in te zetten voor Nevus Netwerk Nederland.

Samen zetten we ons in voor de missie van Nevus Netwerk Nederland en kijken we uit naar een nieuwe fase vol groei en samenwerking.

Start typing and press Enter to search