Leden informatiedag

4 november 2023 Antropia
man-luister-naar-presentator_2023-11-04-11.21.02-1
Zaterdag 4 november 2023 vond de NNN informatiedag plaats in Cultuur en Congrescentrum Antropia in Driebergen. In 2022 heeft de informatiedag hier ook plaats gevonden. Er waren 63 volwassenen en 30 kinderen aanwezig.

Informatiedag 2023

In de ochtend en middag waren er presentaties:

  • Dr. Anne Fledderus met een uitleg over hoe de huidige richtlijn congenitale melanocytaire naevus eruit ziet. Het komend jaar gaat er een herziening komen. Welke aanpassingen kunnen wij verwachten?
  • Drs. Anne Zirar-Vroegindeweij, psycholoog, met een presentatie over de impact van het hebben van aangeboren moedervlekken voor kind en gezin. Tevens gaf zij manieren aan waarop ouders en de omgeving het acceptatieproces en zelfvertrouwen bij kinderen positief kunnen beïnvloeden. Ook gaf zij aandacht aan procedureel comfort bij medische procedures waarmee kinderen met aangeboren moedervlekken te maken kunnen krijgen.
  • Tessa Schiethart: coach en ervaringsdeskundige, deelde haar ervaringen met haar uiterlijk en acceptatie en vertelde over de diepe relatie die zij heeft met de huid, schoonheid en zichtbaarheid.
  • Algemene Leden Vergadering met verslag van activiteiten in 2022. Zie hiervoor de jaarverslagen van 2022.

Afscheid Alie Juffer-Termaat als secretaris NNN

Alie Juffer-Termaat neemt per 1 januari 2023 afscheid als bestuurslid bij NNN. Haar werkzaamheden zullen overgenomen worden door Emile Petiet. Quinten de Vries meld zich ook aan als nieuw bestuurslid.

Het stripboek ‘de Show begint’

De vertaling van het Franse stripboek ‘Tous en piste’ gemaakt en gedrukt met de naam ‘De show begint‘. Dit stripboek is aan alle aanwezigen uitgedeeld.

Foto album

Tijdens het evenement zijn er foto’s gemaakt. Een selectie ervan kun je in het foto album hieronder bekijken.

Informatiedag 2023

Informatiedag 2023

Presentaties sprekers

Presentatie Algemene Leden Vergadering

Start typing and press Enter to search