Leden informatiedag

Conferentie
nnninfodag
Sinds  1997 organiseren wij één keer per jaar een informatiedag/ledenconferentie. Hierin worden sprekers uitgenodigd om een presentatie of workshop te geven met als doel informatie te delen met de leden.

Informatiedag 22 augustus Nederzandt

Zondag 22 augustus 2021 is in Nederzandt in Noordwijk, de NNN informatiedag. Nederzandt ligt in het prachtige duin- en strandgebied en biedt een prachtige ruimte om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen, presentaties bij te wonen met ernaast een natuurspeeltuin waar kinderen kunnen spelen. Nanny & zo zal voor kinderopvang zorgen tijdens de presentaties.

Onze informatiedagen zijn bedoeld voor onze leden (en directe familie). De dag is mede bedoeld is om het onderlinge contact te bevorderen en daarom alleen toegankelijk voor leden die hun contributie hebben voldaan.

Voor de catering willen we graag weten hoeveel personen er komen en hoeveel kinderen (3-12 jaar).

Voorlopig programma

 • Dr. Remco van Doorn, dermatoloog LUMC zal resultaten van onderzoek naar behandeling van CMN met medicatie presenteren
 • Dr. Oren Lapid, plastisch chirurg AMC  zal een overzicht en uitleg geven van verschillende verwijdertechnieken van CMN
 • ALV  Volwassene 1


  ManVrouw

  Volwassene 2


  ManVrouw

  Volwassene 3


  ManVrouw

  Volwassene 4


  ManVrouw


  Kind 1


  ManVrouw

  Kind 2


  ManVrouw

  Kind 3


  ManVrouw

  Kind 4


  ManVrouw  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens

  Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Ik ga akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotie doeleinden.


  Start typing and press Enter to search