Leden informatiedag

Conferentie
nnninfodag
Sinds  1997 organiseren wij één keer per jaar een informatiedag/ledenconferentie. Hierin worden sprekers uitgenodigd om een presentatie of workshop te geven met als doel informatie te delen met de leden.

Onze informatiedagen zijn bedoeld voor onze leden (en directe familie). De dag is mede bedoeld om het onderlinge contact te bevorderen. Er is ruime gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Dit evenement is gratis voor leden. Niet-leden wordt gevraagd lid te worden. Het lidmaatschap kort €25 per jaar en kan elk moment opgezegd worden. Vaak wordt lidmaatschap vergoed door de ziektekosten verzekering.

Informatiedag aangeboren moedervlekken

nieuwsbriefpost

Zaterdag 8 oktober 2022 is bij cultuur- en congrescentrum Antropia in Driebergen de NNN informatiedag. Antropia ligt volop in het groen op eigen bosgebied. Antropia ligt op zo’n 500 meter van A12 afslag 20 Driebergen/Zeist en slechts enkele minuten lopen van NS-station Driebergen-Zeist.

Wij hebben een afwisselend programma gemaakt. In de ochtend zullen er presentaties gegeven worden. De eerste presentatie zal gegeven worden door Marije van Dalen, gepromoveerd psycholoog aan het Erasmus Universitair Medisch Centrum. Zij heeft zich gespecialiseerd in de psychosociale impact bij kinderen en jongeren met een zichtbare aandoening. Lees hier meer over haar onderzoek of bezoek haar eigen website marijevandalen.com.  De tweede presentatie zal gegeven worden door Dr. Mieke Pleumeekers, plastisch chirurg bij het Erasmus Universitair Medisch Centrum.

’s Middags zal Thirsa Leijssenaar een presentatie geven over haar ervaringen van opgroeien met CMN. Thirsa is 20 jaar.

Na Thirsa’s presentatie organiseert Johannes Verheijden een workshop waarbij er aandacht is voor ervaringen tijdens verschillende fases van een leven met CMN (geboorte/diagnose, behandeling, dagelijkse leven met CMN, complicaties, enz.).

Gedurende de hele dag is Ans Oosterling aanwezig met creatieve activiteiten waar kinderen van alle leeftijden en volwassenen aan mee kunnen doen. Zij heeft deze activiteit in 2021 verzorgd tijdens de familiedag. Klik hier om terug te kijken.

Uiterste datum om aan te melden: 26 september 2022

Programma
tijd                   . activiteit
09:30 – 10:00 Inloop met koffie en thee
10:00 – 11:00 Marije van Dalen, psycholoog, Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam, kleine pauze
11:00 – 12:00 Dr. Mieke Pleukmeekers, plastisch chirurg, Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam. kleine pauze
12:00 – 12:45 Algemene Leden Vergadering
12:45 – 14:00 Lunch
14:00 – 14:45 Ervaringsverhaal van Thirsa Leijssenaar
14:45 – 16:00 Workshop Johannes Verheijden ‘Ervaringen met verschillende fases van leven met CMN’
16:00  -18:00 Borrel
18:00 – 19:00 Diner
Aanmelden  Volwassene 1


  ManVrouw

  Volwassene 2


  ManVrouw

  Volwassene 3


  ManVrouw

  Volwassene 4


  ManVrouw


  Kind 1


  ManVrouw

  Kind 2


  ManVrouw

  Kind 3


  ManVrouw

  Kind 4


  ManVrouw  Akkoord Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens *

  Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Ik ga akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotie doeleinden.

  Ik zou graag lid willen worden.


  Overzicht informatiedagen

  Start typing and press Enter to search