Andere organisaties

Samenwerking CMN internationaal
naevusinternational
Er bestaan twee internationale samenwerkingen voor CMN. Naevus Global is een organisatie, door en voor patiëntvertegenwoordigers uit verschillende landen. Naevus International is een netwerk van artsen, onderzoekers, psychologen en patiëntvertegenwoordigers. Daarnaast zijn er zo’n 20 officiële nationale patiënten organisaties uit verschillende landen. Foto: Naevus International congres, Parijs 2018.

Andere CMN organisaties

Naevus Global verbindt mensen wereldwijd met als doel het leven van mensen met CMN en hun directe familieleden verbeteren.

Naevus International is een organisatie uit 2017 die bestaat uit een multi-disciplinair team van mensen die zich inzet om het leven van mensen met CMN verbeteren. Het multi-disciplinaire team wordt vertegenwoordigd door: onderzoekers, medisch specialisten (dermatologen/neurologen), psychologen en patiëntvertegenwoordigers.

Nevus Outreach is de Amerikaanse organisatie voor CMN (sinds 1997). Dit is de grootste nationale organisatie. Nevus Outreach organiseert één keer in de twee jaar een conferentie die internationaal goed bezocht wordt.

Caring Matters Now is de Engelse organisatie voor CMN (sinds 1997). Zij zijn bekend door de samenwerking met prof. Dr. Veronica Kinsler, kinderdermatoloog. Zij heeft veel onderzoek gedaan en publicaties op haar naam staan. Caring Matters Now organiseert soms evenementen die internationaal bezocht worden.

Start typing and press Enter to search

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Dit zal sluiten in 0 seconden