Familiedagen

Elkaar ontmoeten en ervaringen delen
handpoppen
Elk jaar organiseert NNN een gezellige dag met activiteiten voor jong en oud, waarin leden elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen.

Onze familiedagen zijn bedoeld voor onze leden (en directe familie). De dag is bedoeld om ervaring uit te wisselen en het onderlinge contact te bevorderen. Er is ruime gelegenheid om met elkaar in contact te komen tijdens ontspannende activiteiten. Dit evenement is gratis voor leden. Niet-leden wordt gevraagd lid te worden. Het lidmaatschap kort €25 per jaar en kan elk moment opgezegd worden. Vaak wordt lidmaatschap vergoed door de ziektekosten verzekering.

Dit jaar bestaat NNN 25 jaar. Dat willen wij vieren!
Jullie zijn van harte uitgenodigd voor een feestelijk weekend in de bosrijke omgeving van Soest. Zaterdag ontvangen wij je vanaf 15:00 met taart. Wij organiseren spelletjes, een kampvuur en diner. Iedereen is welkom van jong tot oud. De overnachting is geregeld. Op zondag gaan wij naar dierentuin Amersfoort waar wij gezamenlijk heen gaan (10 minuten rijden met eigen vervoer). In de dierentuin kun je meedoen aan een spel: ‘Escape the Zoo!’ Dit spel kan op twee niveaus gespeeld worden: jonge kinderen of jongeren.
Het evenement is gratis voor leden en hun directe familie (zelfde adres). Niet-leden betalen 25 euro en worden dit jaar lid.

 

 

Overzicht familiedagen

Start typing and press Enter to search