Familiedagen

Elkaar ontmoeten en ervaringen delen
handpoppen
Elk jaar organiseert NNN een gezellige dag met activiteiten voor jong en oud, waarin leden elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen.

Onze familiedagen zijn bedoeld voor onze leden (en directe familie). De dag is bedoeld om ervaring uit te wisselen en het onderlinge contact te bevorderen. Er is ruime gelegenheid om met elkaar in contact te komen tijdens ontspannende activiteiten. Dit evenement is gratis voor leden. Niet-leden wordt gevraagd lid te worden. Het lidmaatschap kort €25 per jaar en kan elk moment opgezegd worden. Vaak wordt lidmaatschap vergoed door de ziektekosten verzekering.

In 2023 organiseert NNN weer een familie evenement. Net als in 2022 zal het evenement een weekend zijn. Het vindt plaatst op 13 en 14 mei 2023 bij Stay Okay Apeldoorn . Het programma ligt nog niet vast. Zodra dit bekend is, wordt het hier op de website gezet. Dit evenement is gratis of met een kleine vergoeding voor de overnachting voor leden en hun directe familie (zelfde adres). Niet-leden betalen 25 euro en worden dit jaar lid.

Overzicht familiedagen

Start typing and press Enter to search