Familiedagen

Elkaar ontmoeten en ervaringen delen
handpoppen
Elk jaar organiseert NNN een gezellige dag met activiteiten voor jong en oud, waarin leden elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen.

Familiedag 25 september 2021 ISVW, Leusden

isvw

Op 25 september 2021 organiseert NNN een familie en ontmoetingsdag bij landgoed ISVW (Internationale school voor Wijsbegeerte) in Leusden. De ISVW ligt in het prachtige bosgebied aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug.

Het programma bestaat uit drie onderdelen. Johannes Verheijden is uitgenodigd om een interactieve workshop te geven over hoe leden hun ervaringsdeskundigheid kunnen gebruiken om anderen te helpen. Tijdens de online bijeenkomst in maart 2021 zijn enkele ideeën geopperd: ‘buddy’s’ of  ‘online themabijeenkomsten organiseren’. Deze interactieve bijeenkomst is een mooie gelegenheid om hier beter over na te denken en er al dan niet vorm aan te geven.

Er is een Algemene Leden vergadering waarbij het bestuur graag een korte presentatie wil geven over hun activiteiten en plannen voor 2022. Daarnaast zal er gestemd worden over de nieuwe statuten.

’s Middags zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan een virtual reality ervaring opdoen, een wandeling maken, meedoen aan een creatieve workshop of lekker op het terras (of lounge) zitten.

Voor kinderen is er de gehele dag begeleiding. Zij kunnen meedoen aan de creatieve workshop. Kinderen die hieraan meedoen zullen trots naar huis gaan met leuke zelfgemaakte creaties. Ook de ouders, broertjes, zusjes en grootouders zijn welkom om aan te schuiven en iets leuks te knutselen.

Parkeren is gratis. Als je met openbaar vervoer komt is er een rechtstreekse busverbinding vanaf station Amersfoort.

Deze dag is alleen toegankelijk voor leden. Als je niet lid bent kun je jezelf hier aanmelden.

Johannes Verheijden

Johannes Verheijden is 18 jaar werkzaam geweest als Coördinator Zorg bij BOSK, een Nederlandse vereniging voor mensen met een lichamelijke beperking (zoals spina bifida, schisis en hydrocephalus). Bij BOSK was Johannes Verheijden tussenpersoon tussen “ouders van …” of “personen met …” en professionals. Hij is jarenlang coördinator en trainer geweest van parent2parent, een organisatie die ouders met een zorgvraag koppelt aan ouders met ervaring. Zijn passie is het verbinden, ‘empowerment’ van mensen vergroten, het stimuleren van dialoog en uitwisseling van kennis en ervaring, zodat alle partijen kennis kunnen uitdragen en leren. Momenteel is hij coördinator bij het Netwerk Integrale Kindzorg (NIK), een samenwerkingsverband van professionals uit verschillende organisaties en disciplines uit de 1e, 2e en 3e lijn, met veel kennis over en ervaring met de zorg voor ernstig zieke kinderen.

Virtual Reality Experience

Met virtual reality doe je een speciale bril op en lijkt het net of je op het randje van een wolkenkrabber loopt, over Parijs vliegt of in een mijnkarretje van de Himalaya zit. Met Virtual Reality is echt alles mogelijk. Dit wordt gezamenlijk in groepjes gedaan met opdrachten.

Programma

Tijd Activiteit
10:00-10:30 Welkom
10:30-11:30 Welkomstwoord, voortgang bestuur, stemming statuten
11:30-13:00 Interactieve workshop over ervaring uitwisselen
13:00-13:30 Lunch
13:30-16:30 Eigen keuze:
 1. Virtual reality ervaring opdoen
 2. Creatieve activiteit naar keuze in workshop
 3. Samen zijn op het terras (bij regen binnen in een gezellige lounge bij de bar)
 4. Een wandeling in de bossen van Leusden al dan niet in kleine groepjes
16:30-17:30 Bittergarnituur
17:30 Diner (buffet)

Opgeven mogelijk tot 17 september 2021.  Volwassene 1


  ManVrouw

  Volwassene 2


  ManVrouw

  Volwassene 3


  ManVrouw

  Volwassene 4


  ManVrouw


  Kind 1


  ManVrouw

  Kind 2


  ManVrouw

  Kind 3


  ManVrouw

  Kind 4


  ManVrouw  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens

  Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Ik ga akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotie doeleinden.


  Start typing and press Enter to search